Backstreet Rookie Dizi | Konusu | Oyuncuları | Fragman | Yorumm

Çok eğlenerek izlediğim bir k-drama idi açıkçası. 
Bitmesine üzülmedim desem yalan olur😴 (Hangisine üzülmedik ki 😁) 
Askerden yeni dönen Ji Chang Wook'cuğumuz bize tabiki yokluğunu hissettirmeden ikinci dizisi ile karşımızda.
Başrol kızımız henüz 20'li yaşlarında olsa bile birçok yapımda onu da görmüşüzdür. Bence çok başarılı.

Okumaya Başlamadan Önce Şuraya Link Bıraktığım Yayınlara da Baksanız Çok Mutlu Olurum :) Bakmasan da Canın Sağ olsun Be :) 

DİZİ HAKKINDA

Dizi, 19 Haziran 2020’de yayınlanmaya başlayan yeni Kore yapımı dizilerden biridir. Başrollerinde ünlü oyuncu Ji Chang-Wook’un yeni dizisi olarak sıkça aranıyor. Dizi, romantik komedi ve aksiyon kategorisinde yer alıyor. İlk bölümü 19 Haziran 2020’de yayınlanan dizi, 8 Ağustos 2020’de yayınlanacak 16. bölümü ile yayın hayatını tamamlayacak. Yönetmenliğini Lee Myung-Woo yaparken, senaryosunu ise Hwalhwasan (webtoon), Geumsagong (webtoon) ve Son Geun-Joo kaleme alıyor. Cuma ve Cumartesi günleri haftada 2 bölüm olarak yayınlanan dizinin yayıncısı ise SBS. Korece olan dizi, Haziran ayınca çıkan K-dramalar arasında dikkat çeken yapımlardan biri olmayı başardı.


Backstreet Rookie Dizi | Konusu | Oyuncuları | Fragman | Yorum

Backstreet Rookie konusu

Choi Dae-Hyun (Ji Chang Wook), oldukça ilgi çekici, yakışıklı ve aynı zamanda 7/24 açık bir marketin yöneticiliğini yapan başrol karakterlerimizden birisidir. 

Yakışıklı olduğu kadar şanssız bir karakter olan Choi Dae-Hyun‘un yolu diğer bir baş karakterimiz olan Jung Saet-Byul (Kim You-Jung) ile kesişir. 

O dönem henüz bir lise öğrencisi olan Jung Saet-Byul, ilk görüşte bu kadar etkilendiği adam ile yıllar sonra iş başvurusu nedeni ile tekrardan karşılaşır. 

Patron-Çalışan ilişkisi başlar. 
Tam burada ikilinin komik bir o kadar şaşkın hikayesi işlenmeye başlar. 


Oyuncularımızı Tanıyalım
         
Erkek başrolümüz olan Ji Chang Wook tatlısı: Dizide küçük bir marketin işletmecisi olan Choi Dae-Hyun karakterini canlandırıyor. Önceden büyük bir şirkette çalışan Dae-Hyun, hayatında ki bazı olaylardan dolayı daha küçük bir yaşamı seçmiştir. Yakışıklı ve sevimli olduğu kadar oldukça sakar birisidir…

Kadın başrolümüz Kim You-Jung güzeli: Dizide paraya ihtiyacı olunca küçük bir markette yarı zamanlı olarak çalışan Jung Saet-Byeol karakterini canlandırıyor. Lise yıllarında tam bir baş belası olan Saet-Byeol, sonradan çok değişmiş, şimdilerde adalet ve ahlak duygusu oldukça güçlü olan bir üniversite öğrencisi olmuştur.

Do Sang-Woo yakışıklısı:Dizide bir marketin genel müdürü olan Jo Seung-Joon karakterini canlandırmaktadır. Mütevazı ve nazik birisidir.


Han Sun-Hwa minnoşu: Dizide Choi Dae-Hyun’un (Ji Chang-Wook) kız arkadaşı olan Yoo Yeon-Joo karakterini canlandırmaktadır.
Ahn Sol-Bin şekeri: Dizide Jung Saet-Byeol’un (Kim You-Jung) kız kardeşi olan Jung Eun-Byul karakterini canlandırmaktadır. Görünüşü ile tam bir dönüşüm geçiren bir lise öğrencisidir.

Eum Moon-Suk sempatiği: Dizide Choi Dae-Hyun’un (Ji Chang-Wook) en iyi arkadaşı olan Dal-Sik karakterini canlandırmaktadır. 

Not: Dizi, 'Convenience Store Saet-Byul' adlı bir webtoondan uyarlamadır. 
Webtoon versiyonuda harika bir şey, sevenler varsa hemen bakın bence.

DİZİ HAKKINDA YORUMUM  

Öncelikle webtoon uyarlaması olduğu için gerek dizinin açılışı olsun, gerekse içeriğindeki efektler olsun elinden geldiğince size webtoon izliyormuşsunuz izlenimini veriyor.

Bu durum elbette size ''aman bunlarda çok abartmış canım'' dedirtebilir.  
Bana da dedirtti çünkü😊 Ama bu tarz çekilen uyarlamalarda çok fazla gerçekçilik aramamamız gerektiği konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.Ama en çok beğendiğim tabii ki bu oldu şunun tatlılığına bakın yerim be ahahaha:)

Çoookk hoşuma giden şeyde sahnelerde verilen ''abartılı'' sesler ve efektler oldu. Gerçekten izleyiciyi eğlendirecek nitelikte ayarlanmış. Sıra dışı bir hikayeyi izlediğinizi 
her şekilde vurgulanmış. Renkler, sahnelerin kompozisyonu ve sahne görselliği gerçekten eğlenceli. Müzikler de buna eşlik etmiş. 

Kıza Tek Kelime İle BA-YIL-DIM... Yukarıda Ji Chang Wook'un yapmaya çalıştığı şey 
sanırım buydu (ben yaptı kabul ettim:)

Kısaca her şeyin birbirine ayak uydurması, harika bir şov çıkartmış ortaya. 
Dizinin daha ilk anından itibaren yan roller bile kendini sevdiriyor. Zaten bir kere dizinin kendisi o andan itibaren sempatikliğini gösteriyor  ve herkesin kalbini kazanıyor.
Başrollere gelecek olursak, çoğunlukta insanların Ji Chang-Wook yakışıklısını görünce 'askerden döndükten sonra ikinci dizisi de mi romantik komedi türünde?'' diye dizlerini dövüyorlar...

Onu ilk kez Healer dizisinde görmüştüm sonra K2 şeklinde devam ettim. Yani hepimiz onu aksiyon dolu dizilerde tanıdık. Herkesin bildiği gibi baya kaliteli dizilerdi.

Ama onu her zaman komedi ağırlıklı bir dizide görmek istiyordum. 

Backstreet Rookie dizisi tam da bu isteğime uydu. Tepkileri ve mimikleri abartılı bile olsa, bunu şirinliğinin arkasına saklayarak yaptığı için oyunculuğu hiçbir şekilde abartıya kaçmıyor.

Her zamanki  gibi harika bir oyunculuk çıkarmış bence. Dizlerinizi boşuna dövmeyin...

Gelelim güzel kızımıza. Kendisini daha önce Angry Mom (harika ötesi bir konusu var izleyin bence) dizisinde izlemiştim, orada da mükemmeldi kız resmen yetenek akıyor. 

Gördüğüm andan itibaren tüm enerjisi hissettim zaten gülüşüne diyecek lafım yok ❤️
 Bazı oyuncular mimikleri, jestleri ya da oyunculukları ile kendilerini zamanla sevdirirler ama Kim You-Jung‘ın kesinlikle bunlara ihtiyacı yok. Daha ilk gördüğünüz andan itibaren ondaki tüm samimiyeti hissedebilirsiniz. 

Kız çoksel abi kabul edelim, etmeyenler varsa size tek diyeceğim körsünüz aga.

Adam yakışıklı kız güzel böyle müthiş bir şey ortaya çıkması gayet normal çıldırmayın kkkkkk.

asyalatte.blogspot.com

Evet bugünlük bu kadar bu güzel dizinin konusunu anlattım, mükemmel bir şekilde açıkladım.

Oyuncularını size güzelce tanıttım. Türkçe altyazılı fragmanlar buldum alta bıraktım. 

Bol bol yorumlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın sizi kocaman öpüyorum.


FRAGMANLAR



Şöyle Birkaç fotoğrafta Bırakalım İçimde Kalacak Yoksa :)



Bu ayıcıkla fotoğraf çekmeyen kalmamış ahaha 😂
(Ayıcık olasım geldi beeğğ)
Hoşçakalın Kendinize Çok İyi Bakın 💕